Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ano, NIKDO by nemel byt nucen spolupracovat, obchodovat, nebo zit s nekym, kdo mu z LIBOVOLNYCH duvodu nevyhovuje ... a tyto duvody si stanovuje VYHRADNE dotycny, ktereho se cela situace tyka, nikoliv nejaky "moudry strycek stat", a nikomu se z techto duvodu nemusi zpovidat. pokud z libovolnych duvodu nechci spat s prsatymi blondynami, pak s nimi proste nespim, pokud z libovolnych duvodu nehodlam zamestnavat recidivisty, pak je proste nezamestnavam, pokud z libovolnych duvodu nehodlam obchodovat s komunisty, pak s nimi proste neobchoduji ... jednoduche, proste, fungujici.

0 0
možnosti

On ho někdo nutil??? Samozřejmě má právo organizovanou akci odmítnout (ne ho odmítnout obsloužit,kdyby neohlášený přišel jako host), jen pokud to nemyslel jako reklamu,tak si měl vymyslet jiné zdůvodnění a nemusel ze sebe veřejně dělat idiota...

0 1
možnosti
Foto

Já ten předchozí článek na toto téma nečetl, ale musím říci, že majitel toho penzionu musí být pěkný fanfarón. Odmítat lukrativní zakázky, to se nedělá.

Dále si myslím, že autor se mýlí, když tvrdí, že restaurace penzion nebo hotelu je doplňková služba. To by tam musela být cedule "POUZE PRO HOTELOVÉ HOSTY".

A kdyby se jednalo o tzv "nepřizpůsobivé", tak by podobný zákaz mohl mít nehezké následky ze strany naší antidiskriminační policie.

0 0
možnosti

P23a62v47e31l 15K28u56l53a

9. 8. 2013 12:29

Hermánkova klasika: já to nečet´, ale musím se k tomu vyjádřit :-/

0 0
možnosti

Perfektní článek a zasloužená karma. :-)R^

2 0
možnosti
Foto

Pane Kulo, Vy sice ještě nejste důchodce, ale chováte se ještě hůř. Já se vyjadřuji k tvrzení autora článku, že restaurace je pouze doplňková služba. A k tomu také podotýkám, že ten druhý článek jsem ještě nečetl.

Ale tvrzení o té doplňkové službě je přece v tomto článku. Vy si prostě musíte čutnout za každou cenu, že?

0 0
možnosti

Pan majitel má zcela určitě právo odmítnout jakoukoliv organizovanou akci ve svém podniku, stejně tak má právo na jakékoliv pravidla provozu ve svém podniku, pokud nebudou nikoho diskriminovat. To ovšem nic nemění na tom, že pokud odmítnutí opravdu zdůvodnil politickou orientací a názory , tak je to hlupák a trubiroh (i na to má právo). Taky může být celkem úsměvné jeho posuzování penzistů, zda jsou nebo nejsou správně orientovaní. Předpokládám,že jen málo penzistů nosí tričko s Che Guevarou nebo s plackou Volím Karlíka...

2 4
možnosti

P48a93v96e83l 50K75u98l26a

8. 8. 2013 14:37

No, já bych ho tam nechtěl už jen kvůli tomu, že bych si s ním možná, nedejbože, musel potřast rukou. :-P

4 2
možnosti

To by mě zajímalo, jak se liší potřeby dědka pravicově smýšlejícího, od dědka levicově smýšlejícího, když jde o pobyt na horách. Segmentace trhu vypadá úplně jinak. Tohle je zhovadilost. Orientovat se můžu na klientelu z řad miliardářů (prodávám luxusní drahé zboží), z řad rybářů (prodávám rybářské potřeby) a tak by se dalo pokračovat. Ale rozlišovat podle politického přesvědčení? Zeman může být daleko bohatším klientem (a také je), než celá řada tzv. pravičáků.

1 3
možnosti

Znáte rčení: Rozděl a panuje - rozdělme společnost na levici (ty co se cítí hůře) a pravici( ty sebevědomější a sobečtěšjší) vytvoříme tak iluzi rivality mezi občany. Ovšem moderní politika jako je ve Švýcarsku má obojí zakomponováno ve svém systému a nijak nemá vliv na občany pseudo-rozdělování.

1 0
možnosti

Furt jsou ňoumové co v ČR rozdělují politiku na levou a pravou ...ach jo...-

 "vždyť ve všem je levota a arogance fašisty..."

1 1
možnosti
Foto

J48a17k48u48b 70R21o25t25h

8. 8. 2013 14:10

Pane kolego, karma, ale upozorňuji, že tomu lidé typu bloggera a politika (!) Michala Rady, který napsal o tomtéž před Vámi, rozumět nebudou. Nebo (spíš) rozumět nebudou chtít.

3 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 965x
Konzultant online marketingu, taoista šmrcnutý zenem, pasivní aktivista a kryptopunker.


Najdete mě i na Google Plus pod účtem Luděk Kvapil, nebo na Twitteru jako sivaO1c. Samozřejmě působím na na Facebooku