Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J40a36n 87R23á44ž

31. 8. 2014 18:20

Když bude hidžáb ozdoba hlavy, nemám s ním problém. Ala jakmile je to symbol víry, která je neslučitelná s naší kulturou, pak to problém je. Islám je už svou podstatou, tedy východisky své filozofie, což je text Koránu, nepřátelský všem ne-muslimů, v textu veršů Koránu označovaným jako nevěřící.

Muslim musí(!!) se řídit textem Koránu doslova, nebo to jsou slova Alláhova, a tedy jestli Alláh v textu Koránu přímo nařizuje bojovat s nevěřícimi a zakazuje mít nevěřící za přátele, považuji i já muslimy za své nepřátele.

Mimochodem: Jestli se nějaká muslimka u nás považuje bez hidžábu nečistá je to její problém, stejně jako je můj problém, když si v Saúdské Arábii nemohu dát v čase jejich modlideb panáka nebo se projet na kole po ulici. Prostě, když tam chci být a ony u nás, musíme se přizpůsobit!

P.S. Ano, jsem islamofob a když nás bude v Evropě aspoň 300 milionů, nebudeme muset mít strach o osud našich dětí, že budou muset konvertovat k Islámu.

0 0
možnosti
Foto

Hrozně se mi líbí ty "mírumilovné výlevy" vůči všemu muslimskému. Prej je učí nenávisti. ;-D

0 0
možnosti
Foto

On žádný problém s muslimskými šátky neexistuje. Existuje jen problém s xenofobií, netolerancí, strachem, s nesvobodným myšlením.

1 0
možnosti

Chcete islámské školy? A nechcete se nejdříve zorientovat v tom, co se v těchto islámských školách děje v Anglii, Francii i jinde, než to začnete propagovat? Že se tam hlásá nenávist k demokratickým principům hostitelské země, k nevěřícím, k homosexuálům.... to vám nevadí?

Mě tedy ano, protože mi nechybí pud sebezáchovy. A z lidí, jako jste vy, kteří pod rouškou tolerance propagují i nenávist, se mi dělá špatně.

1 0
možnosti

Muslimská obec neplnila každoroční podmínky pro udělení II. stupně registrace, takže potrvá nejméně 10 let než definitivu získá.

1 0
možnosti

Až bude mít některá muslimka na sobě bombu pak bude pozdě...!!

3 0
možnosti

Škola Talibanu - 1. třída, 1. žáří

08:00 - 08:05 Sebevražedné útoky pro začátečníky

Pak praxe až do konce;-D

2 0
možnosti
Foto

Tyhle problémy odpadnou až se zprivatizuje školství a vzdělání nebude povinné.

0 0
možnosti

Tak jste nám vysvětlil, že Marie Terezie neměla všech pět pohromadě. Co tam máte dál?

4 0
možnosti

Církevní školy obecně znemožňují sekulární vzdělávání a integraci. Naopak to jsou instituce, kde je možno děti od mala indoktrinovat a nepovolit jim si na věci udělat vlastní názor.

Církevní školy by měly být zrušeny.

5 7
možnosti

A rozhodně by jejich zakládání nemělo být povoleno muslimům. Aby jim mohli legálně vymývat mozky a dělat z nich fanatiky bez špetky tolerance k nemuslimům, je doopravdy nežádoucí pro všechny. V normální škole poznají, jak se ostatní mají bez Alláha dobře, v muslimské by do nich jen vtloukali, jak všechny nevěřící čeká peklo a jak jsou jim nadřazení atd atd.

10 0
možnosti

Taky bych to neřešil - prostě NE. Ať táhnou odkud přišli. Né, že by mi vadil hadr na hlavě nějaký vypatlaný dyliny...ale je to další kolečko jejich salámové metody. Pochopil bych zastánce, kdybychom byli první stát, který chce tahle pakáž zničit. Ano pakáž - a to všichni...alespoň nikde jsem neslyšel, že by se kozomilní protestně modlily proti násilí IS. Jó, prohlídka mešity a usvědčení zločinců PČR - to je jiná, silná káva, to se musí začít hned protestovat. VYHNAT TU PAKÁŽ I S JEJICH PŘISLUHOVAČI. To je totiž jediné a zatím nenásilné řešení.

7 1
možnosti

K96a74r26e21l 18M92a66s11e62k

30. 8. 2014 13:02

Jděte příkladem a začněte je vyhánět. Jenom prosím napište, kdy a kde se do toho dáte, abych si vás mohl přijít vyfotit. ;-D

1 0
možnosti

Byl jsem seznamen, ze napr. v malajske casti Bornea jsou skoly muslimske, budhisticke, krestanske a neco malo hindu. Na dotaz do ktere skoly chodi deti, mi jejich domorodi rodice vetsinou odpovidali: "No, preci do te nejblizsi, kdo by chodil, nebo dokonce jezdil dal. A proc?".

3 0
možnosti

J72a87r16a 64R53a68n42k

30. 8. 2014 18:41

:-) ano, v Jogjakarte jsem videla decka v uniformach a satky na hlavach, obcas....a je to ultramuslimska zeme.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS